Jan Hansen var sammen med ungarbejderen Cassandra tidligt oppe til en særdeles travl lørdag hos Kødboxen i Hirtshals.
Ud over at stå klar til åbningstid med lune lækkerier til kundernes frokost i form af blandt andet afskåret pålæg og lækkert kød til aftensmaden, har de nemlig også skullet lave smørebrød til flere selskaber.
Sammen med smagfulde sandwich, burgere og pommes frites er både smørebrød og tapas med varierede specialiteter nemlig blevet et af flere helt store hit i den velassorterede butik.
– Mange vil nok mene, at tapas skal være med spanske specialiteter og oste, men her vil vi gerne udfordre den tilgang, lyder det fra Jan Hansen.
– Tapas er i vores optik selvfølgelig flere små retter, men uden det behøver at komme fra et bestemt land, fastslår Jan Hansen.
Den knivskarpe butiksbestyrer er desuden noget hemmelighedsfuld, hvad angår håndværkernes travle rumsteren i det tilstødende lokale.
Derfor måtte vi ty til de tre indehavere af Kødboxen, som har lovet os, at vi inden længe får lov at breake, hvad der skal ske i Runddelen.
Dét glæder vi os i dén grad til!