I forbindelse med talentcamp.DK afvikler camps besøger eleverne altid et af lokalområdets attraktioner, og i forbindelse med Talent Week afvikles i Hjørring i denne uge, så var valget tirsdag aften faldet på Nordjyllands oplevelsescenter Kornets Hus, i Guldager, hvor souschef Julie Østergaard gav talenteleverne en gennemgang af husets idegrundlag og historie samt fortalte om de forskellige kornsorter.
Herefter gik eleverne i gang med at forme deres egen pizza og derefter komme fyld på.
Alexander Høchendorff, Dyhrs Skole i Slagelse, fortæller, at der første gang han bagte pizza alene. Det var interessant og spændende at besøge Kornet Hus, og jeg lærte en masse om de forskellige kornsorter. Og så var det sjovt at lave sin egen hjemmelavet pizza og spise den bagefter. Den smagte pragtfuldt, smiler Alexander.
Efter pizzabagningen var der fælles pizzabuffet, hvor eleverne havde mulighed for at smage de mange forskellige variationer af pizza.
Aftenen blev afsluttet med en vandretur i haven omkring Kornets Hus, inden bussen bragte de unge mennesker tilbage til Femhøje Idrætscenter, hvor eleverne er indkvarteret, og går i skole på HPR i dagtimerne.