Interessen var stor for både smagsprøver på vildt fra bål og snak med Den Skaldede Kok fra Bindslev, som torsdag var en del af Hjørring Handels Sommerby Hjørring på Springvandspladsen.
Hjørring Handel havde i samarbejde med eventafvikler Carsten Pedersen fra RW Production & Management bedt den kendte kok trylle og fortælle om tilberedning af blandt andet vildtkød på bål.
Springvandspladsen var for en dag som en grøn oase med outdoor stemning med gevirer fra vilde dyr, hegn, træer og træstubbe og så naturligvis Carsten Olsen som midtpunkt.
Han nåede i løbet af tre timer at servere lækre smagsprøver på råvildt og dåvildt, elg og vildsvin. Det er jo alt sammen i den magre ende af skalaen, og vildtkød smager bare godt.
Den Skaldede Kok Carsten Olsen, som også driver restauranten på Sæby Søbad, fik også tid til at sludre med Rikke Ejsenhardt, event- og aktivitetschef i Hjørring Handel, samt med svigermor, som også kiggede forbi. Sommerhygge i Hjørring.