I samarbejde med Restaurant Abstrakt i Hirtshals, dækker Nordsøen Oceanarium op til en hummermenu i særklasse, skabt specielt til denne aften af kok Simon Emil Christensen.
Menuen serveres på en helt unik lokation – nemlig foran ruden til den gigantiske 4,5 mio. liter Oceanarietank, der er hjem for både de forunderlige klumpfisk, tusindvis af stimefisk, fascinerende hajer – og ikke mindst; de fantastiske hummere.
Der bydes samtidig på indlæg med Akvariemester Martin Riis (Nordsøen Oceanarium) og Seniorforsker Ivar Lund (MSc, PhD. Fra DTU Aqua), der fortæller om det flerårige forsøg med at genetablere bestanden af den sorte europæiske hummer i Nordsøen.
𝗦𝘁𝗲𝗱:
Nordsøen Oceanarium, Willemoesvej 2, 9850 Hirtshals. Indgang via hovedindgangen.
𝗣𝗿𝗶𝘀:
1250,- pr. kuvert inkl. dertil udvalgt vinmenu
Bestilling og betaling sker via Nordsøen Oceanarium her: Hummeraften
𝗢𝗕𝗦:
Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Betalingen sker ved tilmelding.
Link til relateret artikel
Hummere i tusindvis sat ud på lokale stenrev fra HG 159 Johs. Hejlesen
Er det alle hverdage????