Det danske juniorkokkelandshold scorede også højt på andendagen og igen nok til guld i konkurrencen Chefs Table ved OL – IKA Culinary Olympics – i Stuttgart.
På landsholdet er r Restaurant Abstrakts køkkenchef Lukas Grøntved Lauritsen og kokkeeleven Anders Bidstrup.
– Nu står vi rigtig godt i den samlede konkurrence, men det afgøres først i morgen onsdag, hvem der løber med den samlede guldmedalje og kan kalde sig for olympiske mestre.
At få guld er et udtryk for det høje pointtal mellem 98 og 100, og flere lande kan score guld. De samlede point med fintællinger afgør, hvilke lande, der kommer på podiet.
Konkurrencen bestod af to discipliner. Første en 3-retters menu “Restaurant of Nation” og sidste del mandag aften, hvor de konkurrerede i “Chefs Table”.
Læs mere om det danske juniorkokkelandshold.
På Facebook kan du også se meget mere om holdet og folkene bag holdet.
Billeder af juniorlandsholdets indsats i anden og sidste konkurrence. Privatfoto.