Jan Hansen har nu fundet fire semifinalister, som kommer med deres lækre bud på Hirtshals 2024 Burgeren. Du stemmer ved klikke ind hos Kødboxen på Facebook. Der skrive du tallet på den, du mener, skal videre konkurrencen. Tallet er ud for hvert enkelt bud.
1. kommer fra Mette Soelberg Grods. Der er tale om en Fiskeburger. Briochebolle smurt med tartarsauce, paneret fiskefilet, frisk krølsalat og råsyltet fennikel.
2. kommer fra Elizabeth Grace Bodin. Smør briochebollen med aïoli i top og bund. Dæk bunden med et frisk salatblad, kom burgerbøffen herpå med ordentlig cheddarost og bacon, kom syltet spidskål i, soltørrede tomater, jalapeños (kan udelades), nogle skriver agurk og en god klat Sweet Rays barbeque dressing.
3. kommer fra Lasse Bredkjær Povlsen – kaldet Piraten. Briochebolle eller aflangt “hoagie” brød smurt med mild chilimayonnaise, en rib-patty (rørt, hakket svinekød min. 12%) som steges i ovn og pensles med BBQ sauce, tynde strimler pickles(syltet agurk) og tynde løghalvringe. Serveres med lidt ekstra bbq sauce til at dyppe i.
4. kommer fra Mikkel Friis. Briochebolle smørres i trøffelmayo, mellem tykke syltede agurkeskiver, syltede rødløg, et stort frisk salatblad, bbq sovs, mellem tyk oksebøf, sprødt bacon, rød cheddar.
I kan stemme ved i kommentarsporet hos Kødboxden ved som nævnt at skrive tallet ud for den, som i mener skal gå videre til finalen. Der kan stemmes frem til og med fredag den 8. marts, hvorefter Jan Hansen lørdag den 9. marts offentliggør de to finalister, som I kan stemme på.
Nedenstående er på spil, så spred gerne budskabet og få alle vennerne til at stemme, KUN 1 stemme pr. person.
Vinderburgeren vil i resten af 2024 blive solgt i Kødboxen som “Hirtshals 2024 Burgeren præsenteres af “𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧𝐬 𝐧𝐚𝐯𝐧”
En del af overskuddet fra salget af burgeren vil gå til et lokalt projekt, et formål eller en forening, som vinderen bestemmer.
Nr 4 skal vinde