Man skal ikke kende meget til Johannes Haandsbæk Vestergaards kulinariske CV og senest hans tid i Kornets Hus, før man med rette hæver forventningerne til lørdagens åbning af Lønstrup Madhus.
Allerede fredag eftermiddag havde Johannes Haandsbæk Vestergaard inviteret til reception, hvilket resulterede i masser af spændte og glade gæster og et overflødighedshorn af et gavebord i Lønstrup Madhus.
Der blev i den anledning serveret lækre delikatesser samt god vin, mens værten cirkulerede og forsøgte at få snakket med alle de mange fremmødte, der nu kunne tage de fine lokaler i øjesyn.
Konceptet bag er drømmen om et uformelt spisested med håndlavet mad og plads til hele familien, et madmarked med lokale råvarer og lækkerier samt en kokkeskole med madlavningskurser.
Hvis lækkerierne og de gode røde og hvide vine ved receptionen er retningsgivende for kvaliteten og ambitionsniveauet fremover, kan alle med sindsro endnu en gang skrue op for forventningerne.
Det lille fiskerleje har i forvejen flere gode spisesteder og sågar en Michelinrestaurant, men med Johannes Haandsbæk Vestergaards realisering af sin gastronomiske drøm, bliver der føjet noget helt nyt til i Lønstrup.
Foto: Niels Skipper.