I Lønstrup Madhus er indehaver Johannes Haandsbæk Vestergaard nået til et af årets store gastronomiske højdepunkter, som er de første nye kartofler fra MarkLiv ved Vrå, der nu er leveret af Mads Rubæk.
Man kan derfor roligt glæde sig til at smage dem i weekenden, hvor Johannes serverer dem på dagens bistroret bestående naturligvis af nye kartofler med stuvet spinat og løvstikke, muslingesovs og bagt torsk. Man kan også sikre dig en pose til at tage med hjem fra madmarkedet i Madhuset.
Ansigtet på billedet vil mange nok kunne genkende, da det som allerede nævnt er Mads Rubæk, som både ejer og driver Markliv og såmænd er en del af Lønstrup Madhus. Udover at være madhusets grøntleverandør, så var Mads nemlig med til at bygge det meste af huset, og fremover kan man jævnligt finde ham bag baren, hvor han er klar til at servere de friskhøstede grøntsager for dig og til at tage en snak om regenerativt jordbrug.
Sammen med de lækre kartofler er stort set hele menukortet efterhånden spækket med skønt grønt fra Mads Rubæk og MarkLiv. Det gælder blandt andetspinat, asparges, rabarber, salater, radiser, urter og andet.
Husk derfor også, at du sommeren igennem kan købe de fleste af grøntsagerne med hjem fra husets madmarked.
I pinsen holdes der åbent fredag til mandag kl. 8 til 17. Husk, at du kan booke din plads har i Lønstrup Madhus.
Link til relateret artikel
Festlig reception fredag før lørdagens første åbning af Lønstrup Madhus