Teatercaféen Hos Uffe sætter i år rekord i antal solgte menuer til den næsten udsolgte og meget roste Hjørring Revyen.
– Det er en meget glad restauratør, du spørger. Cirka halvdelen af alle, der ser revyen, spiser hos os inden showet, og det har aldrig før været så stor en succes. Vi når et godt stykke over 8000 spisende revy-gæster, fortæller restauratør Uffe Nielsen.
Han har mange gode mennesker i arbejde for at kunne servicere gæsterne. Det faste hold har forberedt sig længe og grundigt, og som tidligere er truppen forstærket med en god ven af huset, Heins Käfer.
– Vi har dejligt travlt, og der skal jo være styr på rigtig meget. Det gælder også fødevaresikkerheden, hvor vi har installeret ThermITs digitale temperaturovervågning for at sikre de korrekte temperaturer også i den mobile køkkenvogn med køl og frys, som vi har lejet i den travle revy-periode.
Revy anretning 2024 i Teatercaféen Hos Uffe:
Tallerken med:
Fiskesalat med dampet torsk, røget laks, æg, rejer og sprød rug
Kold kartoffelsalat.
Unika ost med syltet hyben og hjemmebagt knækbrød
Jordbær panna cotta med jordbær culis
Serveres varm ved bordet:
Okse steak, langtidsbagte sherrytomater, tærte med svampe og trøffel
Brød og smør
Pris pr. person 275 kroner. Bestilles her.
Der er kun få billetter tilbage til Hjørring Revyen fordelt på ni spilledage i juli. Sidste forestilling er lørdag den 27. juli. Du kan med en vis hurtighed sikre dig billetter på Hjørring Revyens hjemmeside.