Det er de helt store gryder og køkkenredskaber, der bliver fundet frem i disse dage under Dana Cup i Hjørring Kommune.
Halvanden ton ris. Tilsæt dertil halvandet tons kalkungryde, og så har du mad til de 15.000 mennesker, der i disse dage deltager i fodboldturneringen, skriver TV2 Nord. I løbet af hele turneringen skal der serveres 225.000 måltider, hvilket kræver mange frivillige hænder til at lave den.
– Det er jo en begivenhed på højde med juleaften, det er jo den ene gang om året, hvor vi gør det. Mange af os ser jo kun hinanden, når vi er heroppe, men vi synes jo det er fantastisk, lyder det fra Martin Østergaard.
Dana Cup bliver stort set kun drevet af frivillige, og det er ikke kun fodboldforeningerne, der hjælper til, fortæller Jette Andersen, der er direktør for Dana Cup.
– Selvom de mange frivillige er begejstrede for at hjælpe til, så er det blevet sværere at skaffe lige så mange hænder som før, siger Jette Andersen.
Læs hele artiklen og se indslag her hos TV2 Nord.
Link til relateret artikel
Koordinator Kristoffer Jensen opfordrer frivillige til at dele fotos fra Dana Cup