Mange kender nok Lucas Grøntved fra hans tid hos Restaurant Abstrakt, hvor han først var elev og siden knivskarp køkkenchef samt med på Junior Kokkelandsholdet, men nu har den unge og talentfulde kok så taget springet og er blevet selvstændig med Dune Dining.
Konceptet lyder i al sin lokkende enkelhed, at man som kunde kan træd ind i en verden af smagsoplevelser, hvor fantasien møder gastronomisk perfektion. Man skal ifølge den unge kok forestil sig en aften, hvor man som vært sammen med sine gæster forkæles med en kulinarisk rejse, der går ud over det sædvanlige.
Det tilbud kunne Pia Rønn Larsen og René Ejstrup Larsen fra Spar slet ikke stå for, så fornylig inviterede de resten af holdet i deres madklub hjem til en lækker menu, hvor Lucas Grøntved stod for alt fra indkøb af råvarer til madlavningen og serveringen på parrets adresse i Hirtshals.
Frisk initiativ og bon appetit!
certainly like your website but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality nevertheless I will definitely come back again