Fridage og højtider som jul og nyt er traditionelt også tidspunkter, hvor der satses ekstra på kvalitet i måltiderne, hvad enten det julefrokosten eller middag og natmad nytårsaften.
Derfor satser Jan Hansen ikke bare til daglig, men især også lige præcis til weekender og højtider som de forestående juledag samt nytårsaften på at have ekstra meget kvalitet i køledisken hos Kødboxen i Hirtshal
– Det såkaldte A5 Wagyu fra Japan med høj marmorering er absolut en oplevelse at smage, dog skal man ikke have så meget. Derudover har vi australsk Wagyu i både mørbrad, ribeye og striploin, som er et stykke kød, der smelter på tungen med en fantastisk smag, fortæller Jan Hansen, da vi kigger indenfor i Kødboxen.
– Vi har ligeledes Prime Steer oksmørbrad fra New Zealand, oksemørbrad fra Brasilien og Teres Major fra canadiske Angus Heritage, som avler certificerede Black Angus kvæg. Sidst, men ikke mindst, er der striploin og ribeye fra den amerikanske topproducent af Black Angus, Greather Omaha, tilføjer Jan Hansen.
Derfor er der alle mulige gode grunde til at kigge indenfor efter nytårskødet, idet man også altid får gode råd til tilberedning og tilbehør hos Jan Hansen i Kødboxen.
Det er i øvrigt også Kødboxen, der sponsorerer flæskestegen, når Asger Gade og NordsøPosten serverer julemad for strandede chauffører den 24. december ved Hirtshals TransportCenter.
Foto: Niels Skipper.