Arbejdsopgaverne vil primært bestå i vedligeholdelse af diverse installationer som køleanlæg, ventilation- og klimaanlæg, fersk- og saltvandsinstallationer samt trykluftanlæg. Derudover omfatter arbejdet fremstilling og vedligeholdelse af forskellige videnskabelig udstyr i institutterne og på havforskningsskibende Havfisken og Dana.
Samt forfaldent arbejde.
Vores forventninger til dig:
- Du er uddannet maskinarbejder, smed e.l.
- Du skal have erfaring i vedligeholdelsesarbejde med rutine i svejsning og drejearbejde.
- Kendskab til elektronik- og computer samt data opsamling vil være en fordel.
- Du skal have kørekort og helst også til truck.
Der bliver desuden lagt vægt på, at du kan kommunikere på engelsk.
Det forventes at du er kvalitetsbevist, omhyggelig, innovativ og resultatorienteret i dit arbejde, samtidig med at du bevarer fokus på at budgetter og tidsplaner overholdes.
Du vil i dagligdagen komme til at indgå i tæt samarbejdende teams og i den sammenhæng forventes det, at du vil indgå kreativt i arbejdet for at kollektivet hele tiden udvikler sine samlede kompetencer til gavn for institutionens overordnede virke og succes.
Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold i henhold til fællesoverenskomsten samt organisationsaftale for håndværkere i staten.
Stilling ønskes besat d. 1. oktober 2021 eller snarest bagefter. Ugentlig arbejdstid udgør 25 timer eller efter aftale.
Ansættelsesstedet er DTU-Aqua, Sektion for Monitering og Data, Nordsøens Forskerpark, 9850 Hirtshals.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. august 2021. Åbn linket “Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og beviser af dine papir og kørekort.
Hvis du vil have flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Kai Wieland på 3588 3276 eller 93511160 (mobil) eller via mail: kw@aqua.dtu.dk eller Eik Ehlert Britsch på 3588 3233 eller 42333341 (mobil) eller via e-mail: eebr@aqua.dtu.dk.
DTU Aqua opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Send ansøgning
Frist 1. august 2021
Du kan søge om jobbet ved DTU Aqua ved at udfylde den efterfølgende ansøgningsformular.
DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 300 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Lyngby, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.
Sektion for Monitering og Data er ansvarlig for planlægning af dataindsamling ved moniteringstogter samt fra det kommercielle fiskeri på DTU Aqua. Dataindsamlingen foregår både på instituttets egne forskningsskibe samt fra de kommercielle skibe til havs og i havne rundt omkring i landet. Derudover omfatter sektionens arbejdsopgaver data oparbejdelse, der foregår på instituttet. Dette omfatter alt fra arts og aldersbestemmelser, modenhedsanalyser til mere sofistikeret metoder til racebestemmelser af de enkelte fiskearter. Desuden bidrager sektionen til DTU Aqua’s forskning- og rådgivningsopgaver samt til udvikling af moniteringsteknologi af relevans for instituttet.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Kilde: DTU Aqua.
Foto: Pixabay.