ThermITs smarte og bæredygtige system sikrer, at de mange tusinde gæster til spisning i dobbelthallen i Park Vendia får serveret mad, der har været opbevaret ved dokumenteret korrekte temperaturer.
– Dana Cup har stort behov for at kunne overvåge fødevarer på køl og frys. Fødevaremyndighederne forlanger optimal kontrol med temperaturerne, så derfor investerer vi i ThermITs system med automatisk digital temperaturovervågning, fortæller Jens Klemmensen, der er ansvarlig for håndtering af fødevarer til heltene på fodboldbanerne.
– Systemet sender automatisk døgnet rundt alarm på mail og sms, hvis der skulle opstå uregelmæssige temperaturer for eksempel ved strømsvigt eller andet nedbrud. Samtidig kan brugerne også følge temperaturerne fra alle målesteder på et Dashboard for eksempel på kontoret eller i køkkenet, fortæller Ivan Lindgren Hansen fra ThermIT.
ThermITs system gemmer samtidig al data om temperaturer døgnet rundt, så arrangørerne ved besøg af fødevaremyndighederne nemt kan dokumentere, at alt er og har været korrekt håndteret. Systemet minimerer også brug af papir, sparer manuelle kræfter og medvirker til mindre madspild. Et ekstra grønt plus er energibesparelser ved at sikre den rigtige og korrekte temperatur med ThermITs meget præcise målinger.
Blot en enkel grad for koldt i køl eller frys kan betyde 3-5 procent ekstra strømforbrug.