Fjord Line er i gang med at planlægge højsæsonen 2022, og har brug for flere kollegaer til søs, der kan være en del af vores fleksible team. Vi har brug for medarbejdere til sæsonansættelse og til vores flexcrew pulje.
- Sæsonansættelse: Du får en tidsbegrænset ansættelse i perioden maj til oktober. Du er ansat i en fast tørn, hvor du er 14 dage ombord og 14 dage hjemme.
- Flexcrew: Du bliver tilknyttet vores flexcrew pulje hele året, hvor du er ansat, når du er ombord på skibet. Vi slår vagter op efter behov, det kan være ved sygdom eller travlhed, og du vil som flexcrew, kunne byde dig på de vagter der netop passer dig.
Om bord på skibet kan du komme til at løse mange forskellige opgaver, der alle har til formål at sikre, at vores gæster får en fantastisk oplevelse.
- Kabyssen – Her kan du lave lækre retter og bage vores brød, hvis du er uddannet kok, slagter, bager eller lignende. Der er også behov for stærke folk som opvaskere, der kan sørge for rent service til gæsterne.
- Tax Free – I Tax Free skal du arbejde med hele paletten af butiksarbejde, når du sikrer, at vores gæster kommer hjem med et godt tilbud. Det kan være varepræsentation, kassebetjening og opfyldning af varer.
- Reception – I vores reception besvarer du gæsternes spørgsmål, opgraderer kahytter og laver udkald på dansk, engelsk og tysk. Derudover betjener man også Fjord Lines døgnåbne shop.
- House Keeping – Denne afdeling sørger for, at skibet altid er rent, pænt og indbydende for vores gæster. Det er også her, du med dine kræfter sikrer rene kahytter, så vores gæster kan lægge sig godt til rette og blive vugget i søvn.
- F&B – Denne afdeling består bl.a. af vores buffetrestaurant, cafeteria og Starbucks-shop. Du sørger for, at restauranten er klar til gæsterne, rydder tallerkner, betjener gæsterne og serverer en god kop kaffe oven på nogle lækre retter.
- Gourmet brasserie, barer og konferencer – Hvis du er uddannet tjener eller har erfaring med tjener- og bartenderarbejde fra konferencer, á la carte og barer, så har du mulighed for at arbejde i denne afdeling. Her skal du både kunne fortælle gæsterne om maden og hjælpe dem med at finde den rette vin, shake shakeren i baren samt stå for konferencerne ombord.
Vi hjælper hinanden på tværs af alle afdelinger. Derfor forventer vi, at du kan løse opgaver på tværs af afdelingerne, og du har således mulighed for at byde ind på vagter i de forskellige afdelinger.
Vi forestiller os, at du ønsker at have et eller flere sabbatår, hvor du bare skal have sparet så mange penge sammen som muligt. Måske er du selvstændig med egen forretning eller har en sæsonbetonet virksomhed, hvor du ønsker at supplere din indkomst. Eller noget helt andet, hvor du er fleksibel og ikke behøver en fast indkomst, men bare gerne vil ud, og bidrage til en alle tiders gæsteoplevelse. Du skal gerne have erfaring med at løse mange af opgaverne ombord, men det vigtigste er, at du vil give gæsterne en god oplevelse.
Vores helt konkrete krav til dig:
- Som flexcrew skal du kunne arbejde minimum 7 dage om måneden, og ønske at være tilknyttet i minimum et år. Arbejde i hverdage og weekender.
- Du skal være fyldt 18 år.
- Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig.
- Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien.
- Du er klar på et job, som kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft, hvor du er stående og gående, og har vagter af gennemsnitligt 10 timer pr. dag.
- For at arbejde som kok skal du have et gastronomisk fagbrev som kok, bager, slagter eller lignende.
Derudover er det en fordel, hvis du:
- Kan tale tysk
- Har sundhedsbevis for søfarende
- Har arbejdet til søs og har sikkerhedskursus til arbejdet på et passagerskib
- Har relevante kurser eller beviser som eksempelvis truckcertifikat, vagtbevis eller andet.
- Har et relevant fagbrev som tjener, receptionist, salgsassistent eller andet.
- Er bosat i Nordjylland, da påmønstring oftest finder sted i vores terminal i Hirtshals.
I Fjord Line har vi fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, er du godt på vej til at blive tilknyttet som Flexcrew:
- Faglighed – Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have relevant erfaring fra eksempelvis cafe, butik, rengøring, servicering eller lignende. De ting, som du ikke allerede kan, skal du kunne lære hurtigt.
- Service – Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs – nogle af dem bor du endda sammen med, når du har fri til søs.
- Samarbejde – Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
- Stabilitet – Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.
Hvordan er det at arbejde ombord på Fjord Lines skibe?
Vi tilbyder en unik mulighed med tilknytning som flexcrew med mange forskellige opgaver på en flydende arbejdsplads. Du arbejder, spiser og sover ombord på skibet, så dine kollegaer bliver også som en ny familie, fordi du er sammen med disse mennesker hele tiden. Derfor vil I både samarbejde om at sikre glade gæster og et flot skib, spise sammen og nyde en film sammen i dagsrummet oven på en lang arbejdsdag.
Du vil opleve dage med høje bølger, hvor gæsterne har brug for ekstra omsorg fra din side af. Der vil også være dage med flot vejr, hvor vi garanterer dig en af de smukkeste arbejdspladser du kan tænke dig.
Det er hårdt arbejde – men også spændende!
Det mere konkrete:
- Du bliver aflønnet iht. overenskomst for den stilling, du er ansat i.
- Det er en nettolønsordning, da vi sejler under DIS.
- Du er ansat, når du er ombord på skibet (medmindre du har en tidsbegrænset ansættelse over flere tørner af 14 dage).
- Du går fortrinsvis ombord og fra borde i Hirtshals (alternativt Sandefjord, Bergen eller Stavanger i Norge eller Strömstad i Sverige).
Lyder det som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning – eller tip én du kender om jobbet!
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via vores hjemmeside.
Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Fjord Line HR ved at sende en mail til HR@fjordline.com.
BEMÆRK – det er lederne ombord, der udvælger kandidater til ansættelse på baggrund af de indsendte ansøgninger.
Bager til Fjord Line
Fjord Lines mission er at flytte mennesker – ikke kun fra A til B, men også igennem god service. God mad er en del af den gode service, og derfor bliver du en vigtig del i gæsternes serviceoplevelse. På vores skibe MS Bergensfjord, MS Stavangerfjord og MS Oslofjord har vi bagere, der dagligt sørger for hjemmebagt, frisk brød og kage, samt hjemmelavede desserter. Derfor er det vigtigt for os at have en medarbejder, der igennem sin faglighed kan sørge for en god service til gæsterne.
Du kan læse mere om vores skibe og restauranterne ved at klikke HER. https://www.fjordline.com/da/vore-skibe/
Arbejdsopgaver:
- Produktion af brød, kager og wienerbrød til alle afdelinger på skibet
- Produktion og anretning af desserter
- Egenkontrol i henhold til lovgivning
- Proviantering
- Sikre at produktionen tilpasses gæsteantal
- Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med daglig leder
- Rengøring i egen afdeling
- Primært natarbejde
- Respektere standarder og procedurer i forhold til gældende retningslinjer
- Fokus på hygiejne
Din faglige profil:
- Minimum et års erfaring fra bageri
- Du skal have fagbrev som bager, konditor eller lignende faglig uddannelse
- Erfaring med produktion til mange gæster
- Erfaring med alle slags brødtyper
- Respekt for råvare og kvalitet
- Kendskab til egenkontrol
- Det er et sikkerhedskrav, at du er flydende i minimum et af de skandinaviske sprog, men kan kommunikere med alle skandinaver.
- Det er et sikkerhedskrav, at du kan læse og forstå, samt tale engelsk.
- Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling til søs, samt sikkerhedskursus til brug ved sejlads med passagerskib.
Din personlige profil:
- Professionel – du går op i dit fag
- Serviceorienteret – du yder service til både gæster og medarbejdere
- Samarbejde – du forstår at samarbejde og nå det fælles mål
- Stabilitet – både i fremmøde og arbejdsindsats
- Selvstændighed – kan selv løse dine opgaver og gå i gang med nye
- God til at overholde faste koncepter og manualer
- Fleksibel og omstillingsparat
Vi tilbyder:
- Tidsbegrænset stilling med mulighed for fast efterfølgende.
- En ny familie til søs.
- Overenskomstbetinget nettolønsordning, da skibene sejler under DIS.
- Plads til personlig udvikling.
- Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.
- Fordelagtige personalegoder.
- 360-graders havudsigt
Kan du se dig selv i denne stilling? Og udviser du samtidigt Handlekraft, Ansvar, Respekt og Engagement, der er Fjord Lines værdier? Så skynd dig at sende en ansøgning ved at klikke på “Søg Stillingen” i bunden af side – Samtaler afholdes løbende.
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.
Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Fjord Line HR ved at sende en mail til HR@fjordline.com.
BEMÆRK – det er lederne ombord, der udvælger kandidater til ansættelse på baggrund af de indsendte ansøgninger.
Kokke til faste og tidsbegrænsede stillinger hos Fjord Line
I erhvervet som kok kan man ofte ende med at arbejde på skæve tidspunkter, og have lange sene vagter. I Fjord Line foreligger der en måde hvorpå man kan ændre denne dynamik i ens hverdag!
Vi tilbyder nemlig en ordning som hedder: 14 dage til søs og 14 dage hjemme. Dette skaber nye muligheder for balance mellem job og familieliv.
Som kok ombord har du et væld af forskellige opgaver, der alle skal være med til at sikre en god gastronomisk oplevelse for vores gæster. Om bord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant, a’ la carte gourmet brasserie og udendørs grillbar, hvor gæsterne kan nyde et lækkert måltid på overfarten. Derudover vil du også være en del af sikkerhedsbesætningen og skal derfor være med til at sikre, at gæsterne føler sig trygge om bord.
Du kan læse mere om Fjord Lines skibe og de tilknyttede services her https://www.fjordline.com/da/vore-skibe/
Primære arbejdsopgaver
- Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
- Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
- Deltage i varebestilling
- Egenkontrol i henhold til lovgivning
- Proviantering
- Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer
- Bidrage ved status og vareoptælling
- Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen
- Rengøring i egen afdeling
Vores forventninger til dig
- At du møder gæsterne med Fjord Lines kompetenceprofil
- Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende – er et krav.
- Din helbredstilstand skal være af så god karakter, at du kan få lavet et Sundhedsbevis for Søfarende, som er lovkrav for at arbejde ombord.
- Flydende kommunikation på et af de skandinaviske sprog, men kan tale med både danskere, svenskere og nordmænd.
- Du skal kunne kommunikere mundtligt på engelsk.
Derudover er det en fordel, hvis du
- Har erfaring med arbejdet til søs og eventuelt er indehaver af et sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.
- Har erfaring inden for flere gastronomiske fag
I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive ansat i Fjord Line.
- Faglighed – Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed, vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
- Service – Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs
- Samarbejde – Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
- Stabilitet – Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.
Vi tilbyder
- En reservefamilie til søs indeholdende mange gode kollegaer
- Plads til personlig udvikling
- Tidsbegrænsede og faste stillinger, hvor man typisk vil indgå i en 14/14-tørn.
- Overenskomstbetinget nettolønsordning, da skibene sejler under DIS
- Evt. Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib
- Fordelagtige personalegoder
- 360-graders havudsigt
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via vores hjemmeside.
Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Fjord Line HR ved at sende en mail til HR@fjordline.com – Samtaler vil blive afholdt løbende.
BEMÆRK – det er lederne ombord, der udvælger kandidater til ansættelse på baggrund af de indsendte ansøgninger.
Rederiet Fjord Line
Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen.
Vores mission hedder “Moving People”, og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad.
Kilde: Fjord Line.