Hirtshals og Vendsyssel er flot og smagfuldt repræsenteret på Madværkstedet, den store fødevaremesse i København tirsdag og onsdag.
Restaurant Lilleheden ved Ejvind Kjeldsen Jensen og Christoffer Ramberg vandt konkurrencen om Årets Sild i september 2022, og i denne uge når Årets Sild fra Hirtshals også frem til københavnerne.

Årets Sild er produceret af Tenax Sild, som også står for mærket Lykkeberg Sild, og derfor kan besøgende på fødevaremessen smage den lækre sild.
– Kom forbi stand 5260 og smag vores lækre nyheder: Snack a Fish, Årets Sild og Plantebaserede rejer, frister hjørringenseren Bettina Rørbæk, der er produkt- og marketingchef hos Tenax Sild.
Årets Sild blev kåret i samarbejde med Hirtshals Fiskefestival og med god hjælp af deres samarbejdspartnere i konkurencen; nemlig foruden Tenax Sild også Danmarks Pelagisk Producent Organisation og Nordsøen Oceanarium.
Opskriften på den lækre sild er udviklet af Restaurant Lilleheden, som med en lækker anretning med gammeldagsmodnede sild krydret med blandt andet rosa peber, fennikel og laurbærblade for vist nok 11. gang vandt konkurrencen Årets Sild.
Dertil bør man naturligvis nyde Årets Bjesk fra Hirtshals, som i al beskedenhed er lavet af Bjeskteam NordsøPosten, som jo er her og der og alle vegne.
