Allerede en halv time inde i det åbne hus var arrangement ganske velbesøgt… og jeg kan hilse at sige, at pølserne med bacon og ramsløg godt kan blive et hit hos mig…
At området af ejeren Jens Peter Lunden kaldes “Skinken” er forståeligt nok, men begrebet “Skinken” knytter sig også til et sagn, en fortælling fra gamle dage vedrørende en strid mellem Asdal og Odden om netop en gris… det nøjagtige indhold i fortællingen skal jeg lige have helt styr på… … men et eller andet sted opbevares en flere hundrede år gammel skinke, som man ikke skal spøge med…
Staldene er tiptop moderne og udstyret med en overdimensioneret emhætte, der skulle fjerne toppen af lugtgenerne…
Ud over nye staldafsnit bygget til den “gamle” stald er der etableret kornlager og tørreri… På et af billederne finder du to korntyper… havre og hvede…
Havren er afsat til nogen, der ved, hvordan man laver havregryn…
Læs mere her: Asdal Hovedgaard.
Foto: Elling.
Som priserne er nu, må der være tale om sparegrise. .
Så må du hellere putte penge i et par stykker af dem – Jens.
Ha ha. Det gør Jeg da også. Når priserne er lave, så går der lidt ekstra svinekød og lidt mindre kalv.
Eller også skulle du prøve med en omgang salat. Så tænker man bedre.
Tak for rådet. Der kommer salat i haven i år. Jeg er jo ved at være lidt ældre.