Mange lokale husker Anders Thorsager som en engageret og kreativ direktør på Fyrklit eller som deltager ved Årets Sild, hvor han er med som salgschef hos Cheval Blanc Kantiner A/S.
Forleden var Anders Thorsager tilbage i det nordvestlige Vendsyssel, hvor han sammen med andre fra Cheval Blanc Kantiner A/S deltog i et internt kursus hos Kornets Hus. Kurset omhandlede brød med surdej, som er en af kæphestene hos Cheval Blanc Kantiner.
– Selv om jeg er uddannet kok, har jeg aldrig kastet mig ud i surdej. Jeg har altid tænkt, det var for bøvlet. Den skal fodres og opfriskes i bestemte intervaller, den kan ikke komme med på ferie, den bliver glemt. Undskyldningerne er mange. I går blev en dag, hvor det hele blev gjort til skamme, så nu skal der bages, lyder det efterfølgende fra Anders Thorsager på LinkedIN.
– Endnu federe blev oplevelsen af at opleve vores egen bager Morten fra NOVI Science Park og vores HR direktør og kæmpe surdejsnørd Jannik Boysen undervise kollegerne. Der var ild i øjnene, passion og ikke mindst utrolig meget faglighed, tilføjer Anders Thorsager.
Kornets Hus er som bekendt også oplevelsescenter for korn og madoplevelser med aktiviteter for hele familien, som har åbent hver weekend og alle dage i skoleferier fra kl. 10.00 til 16.00.
I åbningstiden tilbyder caféen en lækker brunch om formiddagen og til frokost samt kaffe og kage om eftermiddagen. I bageværkstedet er der løbende forskellige aktiviteter, hvor du kan lave alt fra frisk pasta til sprøde kager, små fuldkornspizzaer og friskbagte surdejsboller.
Derudover kan du gå på opdagelse i stedets store udstilling, kværne mel i Korneksperimentariet eller sætte dig til rette i kornhaven og nyde den smukke udsigt.
Deltager du på et af deres bagekurser, kan du fordybe dig i alt fra glutenfri bagning over surdejsrugbrød til det lækreste sandwichbrød.
Planlæg dit besøg og book din billet herunder.
Udenfor almindelig åbningstid danner huset ramme om skoletjeneste, teambuilding og andre arrangementer for virksomheder og større grupper.
Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har særlige ønsker eller ideer til et besøg i huset.
Foto: Anders Thorsager.