Arbejdsopgaverne vil bestå primært af til-søs indsamlinger af biologiske prøver om bord på kommercielle fiskefartøjer, samt oparbejdning af indsamlet materiale.
Arbejdet omfatter også sejlads på vores egne forskningsskibe, indsamling af information fra det kommercielle fiskeri i havne og oparbejdning af disse og der forventes at du indgår i andre opgaver i sektion for Monitering og Data efter behov. Der er tale om sejlads i betydeligt omfang og varighed med deraf følgende afspadsering af optjent overtid.
- Du skal har kendskab til fiskerierhvervet og livet til søs samt praktisk erfaring med fiskeri af fiske fartøjer eller moniteringstogter med forskningsskibe i Skagerrak/ Kattegat og Norsøen.
- Besiddelsen af sønæringsbevis (f. eks. fiske- eller kystskipper bevis) vil blive vægtet højt.
- Arbejdet er fysisk krævende og du bør kunne acceptere at arbejde og overnatte under til tider primitive forhold. Desuden forventes at du er søstærk
- Du skal have kørekort og være indstillet på skiftende arbejdstider (bl.a. kan der forekomme tjeneste på lørdage og/eller søn helligdage).
- Der bliver desuden lagt vægt på, at du kan udtrykke sig på skrift ved f.eks. afrapportering, samt at du holder dig informeret inden for fiskerierhvervet.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Teknisk Landsforbund med tilhørende organisationsaftale for biologassistent, biolog-overassistenter og fiskeriteknikere.
Ansættelsesstedet er DTU-Aqua, Sektion for Monitering og Data, Nordsøens Forskerpark, 9850 Hirtshals.
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 4. januar 2021. Åbn linket “Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Aage Thaarup på 3588 3248 eller 24422272.
DTU Aqua opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Send ansøgning
Frist 4. januar 2021
Du kan søge om jobbet ved DTU Aqua ved at udfylde den efterfølgende ansøgningsformular.
DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 300 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Lyngby, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.
Sektion for Monitering og Data er ansvarlig for planlægning af dataindsamling ved moniteringstogter samt fra det kommercielle fiskeri på DTU Aqua. Dataindsamlingen foregår både på instituttets egne forskningsskibe samt fra de kommercielle skibe til havs og i havne rundt omkring i landet. Derudover omfatter sektionens arbejdsopgaver data oparbejdelse, der foregår på instituttet. Dette omfatter alt fra arts og aldersbestemmelser, modenhedsanalyser til mere sofistikeret metoder til racebestemmelser af de enkelte fiskearter. Desuden bidrager sektionen til DTU Aqua’s forskning- og rådgivningsopgaver samt til udvikling af moniteringsteknologi af relevans for instituttet.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.000 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.