For fem år siden flyttede Den Skaldede Kok alias Carsten Olsen fra Sjælland til Bindslev. Det var med hustruen Helle, der oprindeligt kommer fra Nordjylland. Forinden havde Carsten Olsen været helt nede og vende og set døden i øjnene, skriver TV2 Nord.
Fra årsskiftet er det imidlertid slut med at drive restaurant fra Sæby Søbad ned til Kattegat. For første gang i sit liv har han derfor ikke rigtig nogle planer og er egentlig heller ikke ret nervøs over det. Der dukker jo altid et eller andet op i ens liv, som han ubekymret bemærker.
Mange kender også Olsen, som han kaldes i det daglige, fra musikscenen, og på dette ældre klip fra en tv-udsendelse gi’r han og bandet Midnight Blues den gas.
– Jeg har været helt derude, hvor de fleste mennesker ville være døde Jeg havde et forbrug af 21 liter rødvin og mellem 16 og 18 flasker vodka om ugen, og det var om aftenen, at jeg drak. Alt i min krop var ødelagt, og det blødte fra alle organer. Lægerne gav mig et sted mellem tre måneder og et halvt år at leve i, hvis jeg fortsatte. Det gjorde jeg heldigvis ikke, og det er fordi, at jeg har en fantastisk kone. Jeg plejer at sige, at hun reddede mit liv, forklarer Carsten Olsen.
Carsten Olsen har ellers været vidt omkring, idet han uddannet på D’Angleterre og har haft restaurant i Tivoli, hvor gourmetmad var på menuen, men før Sæby Søbad var han en kort overgang køkkenchef hos Dana Cup Sports Center i Park Vendia samt ansat hos Åge Vinther på Restaurant Tannishus i Tversted.
– Jeg ser tingene mere positivt nu og er dybt taknemmelig for hver dag, jeg vågner. Jeg prøver at få det bedste ud af hver dag. Og vi har en lille aftale mig og min kone. Vi skal gøre noget hver dag, der er godt for nogle eller godt for os selv, og det holder vi, smiler Carsten Olsen.
Læs hele artiklen og se klippene her hos TV2 Nord.
Link til relateret artikel