Kokken og bageren på det populære spisested Hirseriet på kulturstedet Tversted Skole og ved Uldens Hus på Skagensvej i Tversted, fætter Nicolai, er en travl mand med fuld fart på.
Klokken 9 hver dag med undtagelse af mandag åbner brødsalget på skolen, og så har bageren været i sving længe. Brødet er i en klasse for sig og meget vanedannende. Skolens nutidige besøgende kan blandt andet købe rugbrød, surdejs croissanter, glutenfrie quinoaboller samt surdejsbrød og boller.
Hos Hirseriet brygger de også øl, serverer frokost, let aftensmad og laver sjove events.
Hirseriet drives med hjælp af familie og venner af Hirse Christensen og sammen med bryggeren Jens, bageren fætter Nicolai og den altid smilende vært Kristine.
Kristine, Jens og Hirse har mødt hinanden igennem studiet; professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation. Fætter Nikolaj er udannet kok og har de senere år fokuseret meget på det grønne køkken.
Lagt sammen med mange andre spændende aktiviteter på Isagers tidligere folkeskole er der skabt hyggelige spisekroge inde og ude med en skøn og afslappet atmosfære.
Det overordnede formål for alle på skolen er godt værtskab, at skabe gode oplevelser for gæsterne med udgangspunkt i omgivelserne i Tversted og i et brændende ønske om at tænke endnu mere bæredygtigt.
Kristine har brugt hele vinteren på at udforske og udvikle kager til kaffe- & thehuset ved Uldens Hus på Isagers tidligere adresse Skagensvej 74.
Hirseriet er et særdeles spændende spisested, bageri og bryggeri. Besøg Hirseriet.



Det er den bedste brunch vi har fået i mange år 🤗