Sådan et sted, der kunne være med til at øge viden om og glæden ved gode råvarer og bidrage til at forbedre madkulturen, lød ønsket angiveligt til Kornets Hus fra idémanden og pioneren Jørn Ussing Larsen.
– Det er nu blevet til et virkelig fint center, som står lidt fra landevejen inde på en mark og med den hvide melfabrik som sin nærmeste nabo. Kornets Hus har en tæt krop, klædt i røde tegl-shingles fra top til bund, som var den rejst og formet direkte af markens ler. Men materialet er nu som arkitekten hentet udefra, det kommer fra Italien, noterer dags dato arkitekturanmelder Karsten R. S. Ifversen i Politiken.
– Når først kultur kommer på museum, plejer man at sige, at den er død. Det kan man ikke sige om brødkulturen, der trives og har fået sit eget hus, fastslår altså Karsten R. S. Ifversen i den lange og flotte anmeldelse i Politiken.
Læs hele anmeldelsen her: Hvem havde set, at udsigten til en kyllingefarmn kunne være så smuk?