Der var nok at se til tirsdag med 110 tilmeldte til afskedsreceptionen på Restaurant Svanelunden for Erhverv Hjørrings direktør Bo Geertsen.
Personalet havde under ledelse af restauratør Niclas en både travl og spændende dag, hvor det blev en smule hektisk, da receptionens mange deltagere skulle serviceres blot et kvarter efter, at Erhverv Hjørrings generalforsamling var slut. Det lykkedes flot.
Den store skydevæg blev trukket til side, og personalet fik smukt anrettet det spændende tag selv-bord, som gæsterne spiste også med øjnene. Lækkerierne stod i kø og ventede på sultne munde:
Blinis med rørt laks
Mini croissant med skinkesalat
Vandbakkelse med rejsesalat, æble og dild
Forårsrulle á la Svanelunden
Knækbrød med ostecreme
Chokolade Brownie
Penna Cotta med passion
Restaurant Svanelunden har gennem mange, mange år huset mange selskaber. Restauranten er midtpunktet i Hjørrings helt egen oase. Fra vinduet har du direkte udsigt til den smukke natur med søer, dyr og flora. Svanelunden er fantastisk.
Restauranten henter sin inspiration i det klassiske køkken dog med velvalgte afstikkere til de moderne tendenser.
Barren og forventningerne er altid sat højt, så gæsterne hos Restaurant Svanelunden får en oplevelse i absolut topklasse. Betjeningen er nærværende, smilende, serviceminded og der er styr på deres viden om mad og vin.
Restaurant Svanelunden er siden 2020 forpagtet af trioen Kamilla, Simon og Niclas.
Kamilla og Simon driver foruden restaurant Svanelunden også den populære restaurant Abstrakt på havnen i Hirtshals samt Hotellet og restaurant Konkret i Hjørring.
Sammen har de allieret sig med Niclas Ettrup, der før har arbejdet som køkkenchef på forskellige restauranter i Nordjylland. Derudover har han stået med ansvaret for køkkenet på den danske ambassade i Tyskland.
NordsøPosten var også til stede, og det resulterede blandt andet i denne lille reportage.
Læs også Claus Dindlers reportage hos Erhverv Hjørring…