Det var traditionen tro igen i år en imponerende fiskebuffet med et overdådigt udbud af alt godt fra havet, der fredag aften over to omgange blev præsenteret i teltet Skibet på Den Grønne Plads, mens der var levende musik i Marineforeningens telt ved Hirtshals Kro.


Ved den anden buffet klokken 19.30 var det egentlig Uffe Truelsen, der skulle have budt velkommen og sagt værsgo, men den travle koordinator hos Hirtshals Fiskefestival blev pludselig i al hast kaldt ned til teltet Bølgen under Trappen, hvorefter opgaven blevet givet videre til turistchef Laila Zielke.

For nu bare efter hukommelsen at opremse noget af al den lækre mad i buffeten var der blandt andet fiskesuppe, årets sild, røget og stegt kulmule, rødspættefileter, fiskefrikadeller med og uden urter, varmrøget laks og bagte laksesider, jomfruhummere, krabbeklør, rejer, koldrøget mørksej, spinatroulade med røget kulmule og tærte med røget fisk, men et eller andet skal jeg nok have overset, glemt eller forvekslet med noget helt andet.


Fruen og jeg fik vist smagte på lidt af det meste eller i hvert fald en hel del og hold nu bare op, hvor var det formidabelt lækkert og det især, når man tænker på, hvor mange gæster, der reelt bliver lavet mad til.
Link til tidligere artikel