Arrangørerne har nu feltet klar til Local Cooking den 3. august i Hirtshals, hvor en halv snes nordjyske restauranter skal konkurrere i retter med torsk. Friskfanget torsk fra Skagerrak, hevet næsten direkte fra havet og op til kokkebordene i teltet.
I den forbindelse er det fantastisk, at Michelinstjernerne endelig kom til Nordjylland, idet arrangørerne har begge bestjernede restauranter med i konkurrencen, hvor de skal konkurrere mod en række andre spændende nye og kendte spisesteder.
Feltet tæller:
👉Applaus/Dejavu i Aalborg
👉Emil i Aalborg
👉Håkon i Skagen
👉Essens i Frederikshavn
👉HimmerRiget i Gatten
👉Fusion i Aalborg
👉Abstrakt i Hirtshals
👉Alimentum i Aalborg
👉TRI i Agger
👉Villa Vest i Lønstrup
Den 3. august skal kokkene trylle torsken om til en ret med lokale råvarer, tilberedt på grill. Sæt kryds i kalenderen og kig forbi festivalpladsen i Hirtshals. Local Cooking åbner Hirtshals Fiskefestival om torsdagen og fortsætter til søndag den 6. august.
Local Cooking er sponsoreret af Spar Nord Fonden.