NordsøPosten har tidligere annonceret, at BadBoy Butchers BBQ vil åbne butik i lokaler ved Tornby camping denne sommer. Indehaverne, Mikkel og Rasmus, er i øjeblikket i gang med at finpudse detaljerne omkring burgerne. Og detaljer er præcis, hvad disse to fyre brænder for.
Mikkel fortæller, at der er tænkt over hver eneste lille detalje, herunder hvilken type brænde der bliver brugt til grillen. Denne omhu sikrer, at kødet får en helt særlig røg og farve, som vil gøre deres burgere unikke.
For at give NordsøPosten en smagsprøve på, hvad der er i vente, inviterede BadBoy Butchers BBQ til en eksklusiv smagning af nogle af de burgere, der vil være på menukortet.
En af de burgere, vi blev serveret, var med langtidsrøget pulled pork. Denne pulled pork var røget over bøgetræ, der er hentet i Tversted. I burgeren var der også hjemmelavet Carolina gold BBQ-sauce og hjemmesyltede rødløg. Alt dette blev lagt i en luftig kartoffelbolle.
Den anden burger, vi fik lov at smagsteste, indeholdt en særdeles smagfuld hakkebøf lavet af brisket og tykkam, røget over kirsebærtræ. Dertil kom en hjemmelavet burgersauce og en knasende, meget lækker hjemmelavet bacon. Også denne burger blev serveret i en luftig kartoffelbolle.
Til begge menuer hørte der pommes frites med en særlig hjemmelavet rub, som, ligesom resten, smagte fantastisk.
Som aftenens udsendte må vi blot videreformidle, at der virkelig er noget at glæde sig til, når BadBoy Butchers BBQ snart slår dørene op for deres nye koncept. Det bliver en oplevelse, hvor hver eneste bid er nøje gennemtænkt og tilberedt med en passion for kvalitet og smag.
Excellent blog here Also your website loads up very fast What web host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my web site loaded up as quickly as yours lol