Nordjyllands bedste kokkelærling er Nickoline Rusbjerg fra Michelin-Restauranten Villa Vest i Lønstrup.
Det blev afgjort mandag ved det Nordjyske Mesterskab for Gastronom-lærlinge holdt på uddannelsesstedet EUC Nord Gastronomi & Service i Hjørring.
På andenpladsen blev det Maria Vejby Pedersen fra restauranten på Skallerup Seaside Resort og på tredjepladsen Anders Bidstrup Hansen fra Restaurant Abstrakt i Hirtshals.
Nickoline Rusbjerg var også med, da Villa Vest sejrede i konkurrencen Local Cooking ved Hirtshals Fiskefestival i august. I begge konkurrencer var teamet fisk. Den bedste mad med de bedste lokale råvarer…
Herunder vinderen og dommerne på arbejde og Nickoline Rusbjerg med kolleger og venner. Foto: Palle W. Nielsen
Det Nordjyske Mesterskab for Gastronom-lærlinge blev holdt i samarbejde mellem EUC Nord Gastronomi & Service og Kokkeforening Danmark med midler fra Fiskens Hus Fonden og med Bent Brandt og Ken Storkøkken som sponsorer.
Der var seks dygtige deltagere fra Lønstrup, Skallerup, Hirtshals, Skagen og Frederikshavn i konkurrencen, og arrangørerne takker alle for deres medvirken til en fed dag med gastronomien i centrum.
– Tak til dommere og andre, der gav en hånd med, og tak til alle sponsorer og især tak til alle de gæster, der havde fundet vej til EUC Nord på en kold novemberdag.
Herunder de nervepirrende øjeblikke, før Nickoline Rusbjerg blev udråbt som vinder. Foto: Palle W. Nielsen