Lasse Holst fortæller, at interessen har været overvældende, siden annonceringen forleden på facebook, og tidligt fredag måtte man meddele ALT UDSOLGT…
Det spanske tapa betyder låg, og i forbindelse med mad var det vist noget med at beskytte sin sherry mod insekter ved at lægge brød og tynde skiver skinke over glassene…
Min kone og jeg sprang sherryglassene over og gik direkte til fadet med stor fornøjelse… Den medfølgende Gateau Marcel ventede vi med til kaffen og X-Factor…
Sådan en smagfuld omgang tapas er lige i øjet til et vennemøde – inden for forsamlingsforbuddets rammer selvfølgelig – måske med en eller flere af de påskeølvariationer, der er højsæson for nu… Velbekomme…
Fredagstapas “Forår 2021”
til 2 personer
Røget kuller rørt med creme fraiche, skalotteløg og estragon
Marineret tigerrejer med grov salsa
Kyllinge Souffle fars med balsamico syltede løg, persille-mayo og saltede cashew nødder
Røget svinemørbrad med bagte cherrytomater, estragon creme og kørvel
Steamed Bun med BBQ gris, citron marineret kål og ristede sesam
Bresaola med artiskok, balsamicoglaze og rucola
Gateau Marcel med marinerede bær og karamelliserede nødder
Hertil 2 slags brød, smør fra Ingstrup mejeri, aioli, pesto og krydderurte mayonnaise
TAKE-AWAY fra Hotel Strandlyst
Og når du nu alligevel skal til Tornby Strand området efter din fredagstakeaway, så giv dig tid til at slå et smut omkring stranden… På et tidspunkt bliver det vel badevejr igen og fra maj kan du forvente at se Danmarks ældste fladbåd blive luftet vist nok også om fredagen…
Foto: Elling