Glem alt om 2 meters afstand, mundbind og omikron… ihvertfald var der sidst på formiddagen fredag rift om en særlig godbid og et par supplerende gode tilbud i SuperBrugsen Hirtshals…

To stykker med sild i det præsenterede set-up kunne meget nemt gå hen og blive et tilbagevendende hit til min frokost…

Man tager til 4 personer:
1-2 glas Årets Sild 22
4 skiver godt rugbrød
1 salatløg
1 æble skåret i stave
1 dl. boghvedekerner eller lignende
2 dl. fed creme fraiche – 38%
Stikkelsbær eller perleløg
Fintrevet peberrod
Frisk dild
Kernerne ristes let gyldne, creme fraichen lægges i små toppe på brødet, derpå sild og dekorer med æble, stikkelsbær i halve stykker og salatløg skåret i tynde skiver..
Prikkerne over i’et: Peberrod, dild og boghvedekerner…
Lidt baggrundsstof her: NORDSØpostens sildeservice fra 3. februar…
Foto: Elling


