Færdige menuer til højtider som jul og nytår er blevet et hit hos kunderne, hvilket vi også har set med et voksende udbud fra restauranterne i det nordvestlige Vendsyssel.
Selv om flere og flere udbyder de færdige menuer, er efterspørgslen tydeligvis fulgt med, hvilket nu også har motiveret Jan Hansen til at lancere en lækker nytårsmenu fra Kødboxen.
Han har da også lagt meget tid i at sammensætte nytårsmenuen som noget helt særligt med ekstra gode råvarer og kærlighed til den gode smag, hvilket skal sikre en fantastisk oplevelse.
– Nytårsmenuen består af snacks, forret med hummerbisque og hummerhaler, grøn olie og surdejs brød, mellemret med tatar af okseindelår med kartoffelchips, aioli og frisk revet trøffel, hovedret med Wagyu oksemørbrad med pommes anna, sauce bordelaise tilført marv og frisk salat og dessert med hvid choko og hindbærbar på sprød feuilletine bund og naturligvis kransekagekonfekt, afslører Jan Hansen.
– Vi sælger nytårsmenuen med minimum to couverter ad gangen. Man kan enten kigge ind i butikken og bestille den eller gøre det i vores webshop, slutter Jan Hansen hos Kødboxen.
Den kreative kødpusher vil i den kommendetid løfte sløret for en hel del andre spændende tiltag.