Man skal ikke gøre noget halvt, men kun helt og i særdeleshed helhjertet, fastslog sidste år Tor Ove Sørlie, som var og er manden bag den hjemmelavede is hos B&B by the Sea.
Da Rikke Vandsted og Tor Ove Sørlie sammen med sønnen Mikkel Vandsted Sørlie fra starten af sommeren 2021 lagde fra land med deres lille isbar, har der tydeligvis også været prisværdige ambitioner bag, men næppe mange i havnebyen havde dengang for bare godt og vel et års tid siden forestillet sig, hvad projektet ville udvikle sig til på Kystvejen i Hirtshals.
Netavisen prøvesmagte allerede sidste år den lækre og hjemmelavede italienske is, men der gik ikke lang tid, før den interimistisk sammenflikkede isbar blev udvidet og hastigt forandrede form i takt med, at succesen tog fart på den lille parkeringsplads ved siden af B&B by the Sea. Snart var hele arealet overtaget af Mikkel, som i løbet af sommeren i år virkelig har fået skabt et hotspot især for unge ved Mikki’s Beach Café.
– Det har da også været ekstremt hårdt henover højsæsonen, hvor der er blevet knoklet fra morgen til sen aften, men det har altså samtidig været rigtig, rigtig sjovt, fortæller Mikkel, som i løbet af sommeren heldigvis også har fået hjælp af blandt andre pigerne Camilla og Freja samt hans hollandske ven Dan og ikke mindst Kesse alias Christian Skovsmose.
Den 31. august lukker Mikkel så Mikki´s Beach Café ned for sæsonen 2022. Hvad der derefter skal ske med stedet, står endnu lidt hen i det uvisse. Mikkel selv skal nemlig på skole i København.
– Det er en skole med fokus på outdoor og lidt mere ekstrem sport, da jeg gerne vil i gang med at dyrke den side noget mere, hvilket der ikke har været tid til med projektet her, slutter Mikkel.
Adspurgt afviser den ambitiøse unge mand imidlertid ikke udsigten til måske engang at skulle overtage driften af B&B by the Sea.
Foto: Niels Skipper.
Link til tidligere artikler
Rift om den ekstremt lækre hjemmelavede italienske is hos B&B by the Sea