Sommeren er heldigvis ikke forbi, bare fordi vejret skifter, men for en sikkerheds skyld besluttede vi os søndag for at nyde den lune aften for Hirtshals Kro.
Den fyldte rødspætte har vi prøvet før og kunne i forvejen varmt anbefale den, men et køkken skal altså bedømmes på, om den samme ret kan holde kvaliteten og gentage succesen.
Den test klarer kokken heldigvis til perfektion, idet de store rødspætter, som er leveret friske af Vandkrog Fisk, forekommer at være på størrelse med en mindre pande og tilpas stegte, mens fyldet af rejer og asparges giver den det sidste kulinariske løft.
Rødspætten blev ikke mindre sprælsk velsmagende af den gode hvidvin, der blev nydt til fladfisken på anbefaling af Per Kro. Tættere kommer man næppe på havnebyens sjæl.
Den menu kan derfor også varmt anbefales, når der den 5. til den 7. august er Musik ved Havnen lige overfor terrassen ved Hirtshals Kro.