Det lille fint indrettede spisested har egentlig ligget en hel del år i den hyggelige Stokbrogade i Hjørring, men lørdag besøgte fruen og jeg for første gang La Maschera Di Ferro.
Denne lørdag ved middagstid var det Michał Aleksander Borgowski, der tog imod indenfor, hvor såvel hans venligt smilende og vidende betjening samt interiøret gjorde det til en fornøjelse at træde ind på La Maschera Di Ferro.
Menukortet er alsidigt og indeholder blandt meget andet italiensk brunch, scaloppine med svampesovs og torsk med safran sauce. Vi valgte til frokost en virkelig lækker pinsa gorgonzola.
Pinsaen viste sig at være et godt valg, idet den var ekstremt velsmagende med en luftig og knasende sprød bund og lige tilpas med den fyldige og delikate gorgonzola.
Pinsaen er da også kort fortalt en lettere udgave af den klassiske pizza. På videoen ovenfor ses kokken Mauro Dotta i gang med en pinsa margarita og en pinsa salame.
Pinsaen er simpelthen perfekt til frokost og har man ikke været der før, kan det varmt anbefales at besøge La Maschera Di Ferro.