HorneFoodlab har som højt specialiseret linjefag et tæt samarbejde blandt andet med EUC Nord. Det betyder i sagens natur, at lærerne tilrettelægger undervisningen, så eleverne får mulighed for at tyvstarte deres uddannelse, mens de går på Horne Efterskole.
I den forbindelse er et ligeså udbytterigt samarbejde med det lokale erhvervsliv også en del af den faglige udvikling både for lærere og elever, hvilket senest er blevet praktiseret ved et besøg hos restauratør Ejvind Kjeldsen Jensen og køkkenchef Rasmus Bakurowitz Pedersen hos Restaurant Lilleheden.
– Dejligt besøg, og forhåbentlig bliver nogle af de skønne unge mennesker tjenere eller kokke, noterer efter besøget Ejvind Kjeldsen Jensen, der selv er garvet censor på kokkeuddannelsen og som bekendt en halv snes gange vinder af Årets Sild.
Under besøget i havnebyen blev der også tid til et gruppefoto af horneFoodlab på Trappen ovenfor Sydvestkajen.
Foto: horneFoodlab.