Valentinsdag den 14. februar starter restauratørparret Pernille Hansen og Christoffer Ramberg et helt nyt koncept, der bliver en opgradering og erstatning for det populære tapaskoncept på Lilleheden Café & Restaurant.
– Det drejer sig om, at vi slår vores signature og vores tapas sammen til et social dining koncept. I stedet for at få X antal retter på et bræt, vil der være flere serveringer og flere retter. Dette giver en bedre mulighed for at nørde om de enkelte retter, og vi tror på, at det vil højne niveauet betydeligt, fortæller Christoffer Ramberg, som tilføjer, at tapas fortsat kan fås som takeaway hos Lilleheden.
Netavisen har fået lov til allerede nu at afsløre indholdet, som både i tekst og billeder præsenteres nedenfor.
Social Dining
- SERVERING: SNACKS
Rodfrugtchips, saltmandler, & oliven.
Charcuteri bestående af lufttørret skinke, grignotons & bresaola
- SERVERING: FRA HAVET
Grillet gulfinnet tun med tangsalat, jomfruhummertatar med hibiscus, koldrøget laks med saltvafler,
Pescaditos Fritos med salsa & bagt skærising med Sauce vin Blanc.
- SERVERING: RODFRUGTER
Vegetatar (rødbedetatar med løg, kapers, & sennep)
Jordskokkesuppe med chorizo & timian
- SERVERING: GRISEN & KYLLINGEN
Braiseret spoleben med Pommes Duchess & Sauce Bordelaise
Croissant med hønsesalat & syltet rødløg
- SERVERING: AFSLUTNINGEN
Bagt brie på smørristet rugbrød med romsyltede rosiner & druer
Petit Fours bestående af håndlavet chokolade & lemoncurd med brændt marengs
Foto: Jimmi Rose.