Johannes Haandsbæk Vestergaard har indgået et spændende partnerskab med Mads Rubæk, som de sidste år har drevet Markliv, der har leveret dagfriske grøntsager af høj kvalitet til Lønstrup Madhus.
– I det nye år er vi så heldige, at vi får en endnu tættere forbindelse til Mads og hans skønne grøntsager, da Markliv omdannes til Lønstrup Madhusets køkkenhave, oplyser Johannes Haandsbæk Vestergaard.
– Det betyder konkret, at vi kommer til at planlægge hele næste sæson sammen, og at det bliver vores drømme og ønsker til, hvilke grønne sager der skal på menuen, som bliver bestemmende for markplanen. Omvendt har vi i madhuset forpligtiget os til en fast økonomisk aftale, som gør, at vi både deler den risiko og de potentialer, som der er, når man har med dyrkning, vejr og vind at gøre, uddyber Johannes Haandsbæk Vestergaard.
– Der er ingen tvivl om, at det er en drøm, som går i opfyldelse for os i køkkenet, men vi tror også på, at det er nødvendigt at knytte tættere bånd mellem avlere og køkkener, og at undersøge nye samarbejdsformer, hvis vi skal se en reel udvikling i vores fødevaresystemer, forklarer indehaveren af Lønstrup Madhus.
Den gensidige forståelse af sæson, vækst og kvalitet er udgangspunktet for, at de hver især kan lykkes med at drive en sund forretning ud fra de visioner og principper, som de deler.