Kokke-elev Martin Hessel oplever i denne tid, hvor hektisk, travlt og spændende, branchen kan være, når der er fuld fokus på at servicere mange nye gæster hver dag.
Den 21-årige hjørringenser er nemlig elev i Teatercaféen Hos Uffe, hvor Hjørring Revyen i denne tid samler fulde huse og dermed også mange spisende gæster før forestillingerne. Der bliver i perioden lavet og serveret dejlig mad til cirka 7000 af revyens gæster.
– Det går stærkt nogle gange, og det er sjovt at få lov at prøve lidt af hvert. Det er spændende at være i lære som kok i et godt fag her hos Uffe, som er meget dygtig også til at lære fra sig, fortæller Martin.
Hans interesse for kokkefaget blev først for alvor skabt i forbindelse med et ophold på en efterskole i Dronninglund.
– Jeg kom lidt tilfældigt på sådan et valghold ”Mad uden mor”, hvor man lærte at lave god mad helt fra bunden. Det gav mig lyst til at prøve faget, og næste år er jeg færdig med min uddannelse som kok.
Det er muligt at blive kok blandt andet via EUC Nord i Hjørring.