Myggen’s på Munkensvej ved Løkken har åbnet op for et ekstra Pizzakursus den 23. oktober, hvor deltagerne undervises af selveste Mr. DM i Pizza på Grill, Martin ”Myggens” Mygdam.
Han har som grill mand prøvet lidt af hvert bland andet i flere år en del af det danske Grillandshold og h vundet mange præmier med det ved blandt andet Verdensmesterskaberne i Memphis USA.
Martin har ligeledes med Grilleriet Aalborg vundet DM i grill samlet to gange og vundet flere DM-kategorier med Team Myggen.
– Vi vil lære dig alt om pizzabagning, dej, tomatsauce, valg af ost og forskellige teknikker, så du kan lave den perfekte pizza derhjemme. Du kommer til at lære at lave en sprød lækker bund, på både grill og i pizzaovn, og så kan pizzeriaets nr. 35 bare gå hjem.
– Udover den klassiske pizza kommer vi også ind over calzonen, altså den sammenlagte, og pita, som faktisk er ret let at lave i de fleste pizzaovne.
Han har nogle gode råd til deltagerne:
Forvent at få mel på tøjet og ”grattede” fingre. Tag det fornuftige tøj på, da vi er udenfor det meste af aftenen. Pizzaovnene hjælper lidt, men hold øje med vejrudsigten.
Pizza-kurset begynder onsdag den 23. oktober klokken 18 og slutter klokken 21.30. Sidste frist for tilmelding er mandag den 21. oktober.
Den 21. august havde stort hold pizzaentusiaster havde fundet vejen til Myggen’s i Løkken for at udvikle og finpudse deres pizzafærdigheder.
Myggen’s og team underviste i pizzadej, den helt rigtige tomatsauce og mængde, lækkert fyld, valg af ost og i at få det helt rigtige sving med en Pizzaspade.
– Det blev nogle sindssygt-lækre pizzaer, der blev lavet, og alle hold syntes tilfredse med resultaterne. Alle bestod.