Dygtige fødevareproducenter står sammen om at bringe områdets bedste råvarer ud til forbrugerne via samarbejdet Foreningen Vendsyssel Fødevarer.
Gennem et stærkt markedsføringsnetværk skaber sammenslutningen synlighed for de unikke specialiteter, der udspringer af lokal stolthed, tradition og innovation. Samarbejde og vidensdeling er i den forbindelse nøglen til vækst både for den enkelte producent og for hele regionen.

Ved at forene kræfterne styrker de ikke bare den lokale fødevarekultur, men sikrer også, at kvalitetsråvarer og godt håndværk bliver en naturlig del af fremtidens måltider.
Foreningen har i samarbejde med fotograf Hans Ravn fremstillet ovenstående kortfilm med fem små portrætter af lokale fødevareproducenter. Her kommer du helt tæt på de ildsjæle, som fremstiller de gode, lokale råvarer.
Lige præcis den slags samarbejder bifalder vi på den lokale netavis, hvilket har motiveret os til at annoncere i den guide, der bliver udgivet af Foreningen Vendsyssel Fødevarer.
Videoen ovenfor er fra 2021. Et af medlemmerne eksisterer nemlig ikke mere (Bøgebæk Økologi).


Tak for at bidrage til øget synlighed for lokale fødevareproducenter i Vendsyssel, Niels Skipper. Kan man godt lide vendelbomål, så brug 10 minutter på at se videoen om de 5 udvalgte lokale producenter. Videoen blev produceret i samarbejde med fotograf Hans Ravn og det er helt bevidst, at der snakkes vendelbomål. Vi ville gerne vise ildsjælene bag de lokale råvarer – som de er, helt autentisk. Videoen er fra 2021 og Bøgebæk Økolog sælger ikke længere æg fra gården.