Fra den 1. marts vil et nyt ansigt stå i spidsen for Kornets Hus, når Ole Izard Høyer overtager rollen som centerleder efter Johannes Vestergaard, som har haft jobbet de sidste fire år.
Ole Izard Høyer, som bor i Aalborg, kommer til huset med en solid erfaring fra den akademiske verden, hvor han både har en Ph.d. i kultur og diskurs og en fortid som lektor ved Aalborg Universitet. De sidste fem år dog slået sine folder i det private erhvervsliv med fokus på marketing og ledelse i forskellige sammenhænge.
Uffe Nielsen, formand for Kornets Hus’ bestyrelse, er yderst tilfreds med ansættelsen af husets nye centerleder:
”Vi er rigtige glade for at byde Ole velkommen til Kornets Hus. Ole kommer med spændende nye kompetencer, som kan være med til at bygge videre på det solide fundament Johannes har skab i driften af huset. Kornets hus har i dag en meget dygtig personalegruppe, som sammen med Johannes har skabt en succesfuld attraktion. Vi er sikre på at Ole kan føre dette videre og nå de visioner, vi har for huset.”
![Ny centerleder på plads i Kornets Hus 2](https://nordsoeposten.dk/wp-content/uploads/2024/02/Kornets_1_800x533.jpg)
Selv glæder Ole Izard Høyer sig til at komme i gang med arbejdet og har allerede en klar vision for huset: Han udtaler:
”Kornets Hus skal være det toneangivende nationale center for kornets mangfoldige anvendelsesmuligheder, bæredygtighed og dets historiske betydning for det danske samfund. Vores vision er at forankre Kornets Hus som en betroet ressource, inspirationskilde og omdrejningspunkt for både fagfolk og offentligheden.”
![Ny centerleder på plads i Kornets Hus 3](https://nordsoeposten.dk/wp-content/uploads/2024/02/Kornets_3_400x600.jpg)
ny Direktør hos Kornets Hus.
Foto: Hans Ravn.
“Som den nye chef for Kornets Hus glæder jeg mig til at bygge videre på det solide fundament og det fremragende arbejde, der allerede er lagt. Jeg ser frem til at blive en del af et dygtigt hold og sammen realisere vores vision for at fremme Kornets Hus som et nationalt center for viden, oplevelser og inspiration om korn, kornets historie, mangfoldighed og anvendelse,” slutter Ole Izard Høyer.