Per Kro har menukortet klar og har justeret åbningstiderne, så han og personalet nu kan byde gæster velkommen onsdag til lørdag fra kl. 16 til 21 på Hirtshals Kro og Restaurant.
Med en menu, der kombinerer klassiske retter og lokale råvarer, er kroen klar til at skabe rammerne for gode oplevelser i havnebyen Hirtshals. På menukortet nedenfor finder man alt fra velkendte forretter som sild og camembert til hovedretter med kant.

Den populære fyldte rødspætte serveres helstegt og paneret med fyld af rejer og asparges, ledsaget af kartofler og hummersauce. For dem, der foretrækker kød, er der blandt andet boeuf bourguignon en klassisk fransk simreret med kål og årstidens grøntsager, samt pebersteak af oksefilet med pommes frites og pebersauce.

Dessertkortet byder blandt andet på pandekager med vaniljeis og chokoladesauce til den elegante crème brûlée med frugt og vaniljeis. For de yngste gæster er der en børnemenu med fiskefilet eller nuggets, begge serveret med pommes frites.
Havnebyens gamle kro lægger vægt på kvalitet og en afslappet atmosfære, hvor både lokale og besøgende kan nyde et godt måltid.



