Lørdag den 29. marts inviterer de nye forpagtere af Restaurant Munch, Tu Tran og Anders Gotsæd, til reception i restauranten fra kl. 12:00 til 18:00. Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi, nyde et glas bobler og opleve restaurantens nyrenoverede lokaler, mens de hilser på de nye ansigter bag den velkendte restaurant ved Tornby Strand.
Nyt kapitel: Moderne fornyelse i velkendte rammer
Anders og Tu overtager et veletableret spisested med stolte traditioner, og de lover at videreføre en del af restaurantens klassiske retter, men med et moderne præg. Kvaliteten af råvarerne vil være i højsædet, med fokus på friske og så vidt muligt lokale ingredienser.
Som en del af restaurantens faste tilbud kan gæsterne blandt andet se frem til:
- Stegt flæsk ad libitum hver torsdag
- Månedens ret hver søndag
- “Baghaven” hver lørdag, hvor der serveres 3-5 retter lavet af sæsonens bedste råvarer
Derudover vil der være stort fokus på bæredygtighed, og blandt andet vil mange af restaurantens drikkevarer være danske, mens vinene primært vil komme fra det centrale Europa.
Forpagterne har ansat den lokale Peter Bager og en dygtig konditor, hvilket betyder, at der hver dag vil være friskbagt brød og kage til gæsterne. Tu Tran har i en årrække drevet Stendyssen Jordbrug i Horne, hvor ‘Baghaven’ – som stedet kaldes i daglig tale – dyrkes med stor passion for rene råvarer. Det vil nu blive en fast leverandør af friske grøntsager og bær til restaurantens køkken.
En stor tak til Familien Munch
Tu og Anders udtrykker deres taknemmelighed over for Familien Munch for muligheden for at overtage restauranten. “Det er en stor glæde at kunne overtage noget, som allerede fungerer rigtig godt, og nu få muligheden for at sætte vores eget præg på det,” siger Anders, som tidligere har været med til at starte virksomheder op fra bunden. Han tilføjer: “Det her er noget helt andet. At overtage noget, der kører og er velfungerende, hvori opgaven ligger i at kunne fortsætte denne positive historie, er en fantastisk udfordring. Jeg er virkelig stolt og taknemmelig over at kunne overtage sådan et gennemført sted.”
Tu har en massiv erfaring i restaurationsbranchen og har gennem sin karriere arbejdet i mange forskellige køkkener. “At vi har kunnet overtage det her sted, har givet mig en stor fornyet energi, og jeg er meget opsat på at få det her til at lykkes,” siger han. Med sin baggrund fra Stendyssen Jordbrug i Horne ser han også frem til at integrere friske, lokale råvarer i restaurantens menuer. “Baghaven, som vi kalder det, er dyrket med kærlighed til de rene råvarer, og det bliver en naturlig del af vores koncept her i restauranten. Det betyder, at vi kan servere de bedste og mest friske grøntsager og bær direkte fra jord til bord.”
Restaurant Munchs bygning, der er opført i 1939, rummer mange historier, og de nye forpagtere vil værne om husets sjæl og atmosfære. Efter en opgradering af lokalerne glæder Tu og Anders sig til at vise de opdaterede lokaler frem. ‘Vi har gjort meget ud af at bevare husets sjæl, men samtidig skabe et endnu mere indbydende miljø for vores gæster,‘ fortæller Anders.
Meld din ankomst til receptionen
For at vise din interesse for receptionen kan du give dig til kende på begivenheden på Facebook her.
NordsøPosten kan desuden bekræfte, at Restaurant Munch fortsat vil afholde de velkendte arrangementer til højtiderne, herunder den efterspurgte påskefrokost.
Vi ønsker Tu og Anders held og lykke med deres nye eventyr og ser frem til at følge restaurantens udvikling.