Mosel går i fisk og Hirtshals går i Riesling. Forbered dine smagsløg på et gedigent syrebad. Fisk, skaldyr og Mosel-Riesling fra øverste hylde; kan man ønske sig mere? Næppe!
Simon Emil Christensen på Restaurant Abstrakt gør det gode ved fiskene fra Skagerrak, topper dem med caviar og trøffel, mens vinekspert René Langdahl har sat vine til otte retter og kommenterer i løbet af aftenen.
Arrangementet skal i dybden med én eneste vinmark – en af Mosels mest ikoniske, stejle, berømte og fornemste skrænter, Sonnenuhr-marken ved landsbyen Wehlen.
Alle vinene kommer direkte fra den private kælder hos én af markens dygtigste producenter, det historiske Max Ferd. Richter.
Aftenens menu
Vin: Max Ferd. Richter Sonnenlay Sekt2. Kaviar og jordskok
Vin: Riesling og Wehlener Sonnenuhr Kabinett Feinherb 20203. Kammusling, nød og kaviar
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Kabinett Feinherb 2015 fra magnum4. Jomfruhummer og tomat
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Kabinett 2019
Riesling Wehlener Sonnenuhr Kabinett 20205. Sorthummer og trøffel
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Spätlese 2016 fra magnum
Riesling Wehlener Sonnenuhr Spätlese 2007
Riesling Wehlener Sonnenuhr Spätlese 1990
6. Havtaske på bål
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Grosses Gewächs (GG) 2019
Riesling Wehlener Sonnenuhr Uralte Würzlechte 2015 fra magnum
7. Blomster, jordbær og urter
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Auslese *** 2018
Riesling Wehlener Sonnenuhr Auslese 1983
8. Karamel og vanilje
Vin: Riesling Wehlener Sonnenuhr Trockenbeerenauslese 2009
Dato og tid
Torsdag d. 26. august 2021 kl. 18:00 til 23:00
Tilmeldingsfrist
Torsdag d. 19. august 2021 kl. 12:00