Man skal ikke gøre noget halvt, men kun helt og især helhjertet, fastslår Tor Ove Sørlie, som er manden bag den hjemmelavede is hos B&B by the Sea.
Den italienske is har han fremstillet i adskillige varianter, der blandt andet tæller nutella, saltet karamel, stracciatella med og uden solbær, jordbær sorbet, vanilje, mango sorbet og vandmelon sorbet.
Det hele er selvfølgelig produceret på importerede italienske råvarer og stedets egen ismaskine, hvor mælkeisen bliver opvarmet og pasteuriseret, hvorefter den hældes i frostcylinderen, før den kommer ud som dejlig cremet is lige til at servere.
Det er så her, at Mikkel Vandsted Sørlie kommer ind i billedet, idet han med sikker hånd servicerer de gæster, der allerede på denne første åbningsdag er strømmet til boden ved B&B by the Sea på Kystvejen i Hirtshals.
Isen er da også virkelig, virkelig ekstremt lækker, smagfuld og med den helt rigtige konsistens til en varm sommerdag, hvilket tillige gælder det søde guf.
Il gelato di Mikkel e Tor è straordinariamente buono e così a Hirtshals!
Foto: Niels Skipper.