Når man nu om stunder skal fejre en af livets milepæle, melder der sig et væld af muligheder, hvad enten det nu gælder lokalitet eller menu.
Lørdag skulle familien fejre fødselsdag for yngste datter og fruen, hvilket let kunne have givet anledning til hovedbrud og kvaler for ægtemanden og faren.
Med en ejerlejlighed på Fyrklit var det imidlertid ikke svært at vælge stedet, men hvad så med maden, når der nu ikke længere er en restaurant oven på Klitstuen?
Heldigvis blev heller ikke det valg svært at træffe, efter vi fra venner og bekendte havde fået anbefalet en pålægskagemand fra Slagter Winther hos Spar på Margrethevej i Hirtshals. Eftersom vi befinder os i havnebyen med fiskeri og derved let adgang til havets friske råvarer, valgte vi at supplere med en fiskekagemand.
Ingen af delene blev fortrudt, idet stedet med den smukkeste havudsigt er uovertruffent og kagemændende var ekstremt lækre. Fornemt pyntede og indholdet yderst velsmagende. Med i købet fik vi desuden det gode råd ikke at bruge kniv til kagemændende, men derimod en stor og skarp saks. Derved fik vi de skarpest skårne og lækreste stykker kagemand.
Smagsløgene blev i dén grad forkælet, hvilket gav ros fra såvel fødselarer som gæster. Hatteløft altså for velsmag fra Slagter Winther og kanon service fra Heidi på Fyrklit.