Coronakrisen har mange ofre lige fra konkurser og arbejdsløshed til sygdom og død, men værtsparret Camila Andersen og Thomas Topholt holder skruen i vandet og den gastronomiske kurs støt, men i sagens natur for tiden kun med take away fra køkkenet bag restauranten på Vendelbohus.
Restaurantens menukort har den lokale netavis tidligere taget i øjesyn og med største velbehag smagt på nogle af retterne, så da fredagens take away, som er blevet en tradition netop under coronakrisen, skulles vælges om eftermiddagen, var det oplagt også at prøve en tapas fra Topholt & Andersen i Hjørring.
Lækkerierne rækker i en perlekæde af lækkerier fra lakseroulade med rygeost og sortkål, salat på krebsehaler, rejer og dild, rosastegt okseculotte med remoulade og ristet løg, over røget andebryst med tyttebær og peberrod, osso buco med kartoffelmos som lun ret, til gammel knas med romsyltede rosiner og valnødder samt rød løber med oliven, syltede blåbær med konditorcreme og estragon chokolade. Serveret med sprød baguette og delikat smør fra Ingstrup Mejeri.

Hvis nogen i Vendsyssel endnu skulle være bare det mindste i tvivl om, hvor vanvittigt topkvalificeret et værtspar, der som henholdsvis restaurantchef og køkkenchef nu driver restauranten Topholt & Andersen, så skulle de udvise rettidigt samafundssind og bestille take away fra det gamle ærværdige Vendelbohus.
Link til tidligere artikel
Festlig indvielse med borgmesteren og Krumme hos Topholt & Andersen


