– Vi er glade for at kunne støtte ved at forlænge samarbejdet med Nordsøen Oceanarium, så vi også i det kommende år er sponsor med et Business Club 100 medlemskab.
Det fortæller Ivan Lindgren Hansen fra Hjørring-virksomheden ThermIT, som til Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark i Hirtshals har leveret og installeret komplet egenkontrol-program med fuldt integreret temperaturovervågning ved fødevarer på køl og frys.
ThermIT E-Kontrol er et meget brugervenligt program til at udføre den vigtige egenkontrol, som er en lovpligtig del af arbejdet fødevaresikkerhed. Nøgleord er blandt andet temperaturer, opbevaring, modtagelse, nedkøling, energiforbrug og bæredygtighed.
– Vores system letter også mange manuelle rutiner med aflæsning og registrering, og egenkontrol-programmet husker forbrugeren på at få foretaget de lovpligtige opgaver. Det er også en slags forsikring mod bøder, når fødevaremyndighederne kommer på besøg, fortæller Ivan Lindgren Hansen.
De mange sponsorer får mange fordele ved samarbejdet. Med et sponsorat til Nordsøen Oceanarium kan flere tage med på opdagelse i Nordeuropas største akvarium. Sponsorerne får endvidere en unik placering og eksponering af deres virksomhed samt muligheder for at netværke.
Vi var med til et spændende sponsor-arrangement i april, hvor sponsorerne blev budt velkommen af direktør Hanne Kvist, før den stod på rundvisning – ved medarbejdere og studerende – i Nordsøen Forskerpark, Flume Tank North Sea og DTU Aquas moderne faciliteter. Foto i galleriet herunder: Palle W. Nielsen
Sponsorerne får også mulighed for at deltage i en række arrangementer som rundvisninger, spisninger, foredrag, koncerter med videre og tilbydes også fisketure og golfturnering.

Nordsøen Oceanarium og Forskerpark i Hirtshals får mange roser også for den kulinariske formidling og servering af alt godt fra havets store spisekammer i forbindelse med arrangementer, selskaber og lignende.
– Vi servicerer dagligt vores lejere i Nordsøen Forskerpark og eksterne gæster ved møder, konferencer, events og selskaber, der kan skræddersyes specifikt og unikt efter behov.
– Det hele kan naturligvis krydres med en lækker menu fra vores velrenommerede køkken, og det er uanset om det skal være let og simpelt, buffet eller en flerretters menu med fiskespecialiteter.
– Vi finder gerne den helt rigtige løsning sammen, og vores dygtige personale sørger for, at alt spiller til alle arrangementer, siger salgs- og sponsorchef Ole Kjærsgaard Nielsen.



