Hirtshals Fiskefestival inviterer alle madinteresserede til torsdagens kokkekonkurrencen Local Cooking.
Ikke færre end 10 nordjyske restauranter kæmper om æren som regionens bedste til at håndtere strutfrisk torsk fra Skagerrak.
Local Cooking i Hirtshals finder sted i det store festtelt på Sydvestkajen og der er gang i køkkenerne fra kl. 11.
Første servering til dommerne går klokken 12.
Alle kan komme og kigge med – det er gratis!
Deltagerne er:
- tri i Agger – kun et år gammel og fik Nordjyllands første Michelinstjerne i juni
- Dejavu i Aalborg – luksusbistro med forkærlighed for rige retter
- HÅKON i Skagen – lokale råvarer trylles til madkunst på toppen af Pakhuset
- Essens i Frederikshavn – fortsat regionens fiskemesterkok og nu flyttet ”på landet” med 5 ha køkkenhave
- Alimentum i Aalborg – sidste års vinder af Bedst i Nordjylland-konkurrencen og super-innovativ
- HimmerRiget i Gatten – raffineret mad med fokus på regionens bedste råvarer
- Abstrakt i Hirtshals – lokal favorit i bistro-lux-klassen med stjernefisk på menuen
- Fusion i Aalborg – asiatisk-fransk-dansk crossover-køkken i international klasse
- Villa Vest i Lønstrup – Nordjyllands første Michelin-restaurant og nyskabende kogekunst med ultralokal fokus
- Emil i Aalborg – Nordjyllands eneste dedikerede fiskerestaurant med høje ambitioner
Glæd dig til kogekunst og ikke mindst torsk i verdensklasse!