Fredag den 17. maj. Datoen og tidspunktet var sat. Ikke bare datoen, men også de helt fantastiske rammer omkring eventet Vildt-aften, var særdeles indbydende.
Korsholt dannede rammerne for aftenens begivenhed, og hvis ikke man fik nok ud af, at opleve Korsholt ved at være til stede til Vildt-aften sammen med Vild Med Ild, er der mulighed for at gå ind og læse endnu mere om Korsholt og hele historien, som strækker sig helt tilbage til omkring år 1450.
Og lige netop historie er også det Vild med ild står for. En vildt-aften, hvor der selvfølgelig er gang i bålfadende, hvor bordene er pyntet minimalistisk og hvor værterne, på trods af udfordringer i løbet af dagen, var indbydende og gav sig tid til at tale med gæsterne.
Anders Gotsæd, den ene af de to indehavere af Vild med ild, præsenterede aftenens menuer og fortalte om de råvarer som de benytter sig af. Råvarerne er netop noget, som der bliver lagt stor vægt på. Det skal være danske råvarer og meget gerne lokale råvarer. De to indehavere, Anders og Dan, bruger nemlig også en stor del af deres tid, på selv at gå og finde råvarer rundt i naturen.
Når man bruger naturen på den måde, er det heller ikke altid de samme menuer der bliver præsenteret, for det handler om, hvad der er i sæson.
Aftenens menu til vildt-aften, blev en lækker smagsoplevelse, af hjemmerøget makrel til forret, efterfulgt af en hovedret bestående af vildt, oksemørbrad, nye danske kartofler, sauce og lækre salater.
– Alt hvad der kunne gå galt i dag, gik galt. Opvaskemaskinen gik til, kødet vi fik var dårligt og pludselig stod vi og skulle have ordne alt muligt uventet. Det har selvfølgelig gjort noget ved oplevelsen, men vi er kommet i gennem det på den bedste måde vi kunne, forklarede Vild Med ild.
Selvom værterne vel nok havde en dag, hvor pulsen var højere end det normale, lykkedes det at afholde en hyggelig og nærværende aften. Hvor der blev mulighed for både at gå en lille tur og nyde omgivelserne, samt at tale med andre af de deltagende gæster.