Young Chef er en landsdækkende konkurrence, hvor man stiller op som repræsentant fra sin skole i hold med to kokke og en tjener. Konkurrencen har fokus på samarbejde, værtskab, bæredygtighed og naturligvis er maden i fokus.
– Vi har deltaget i konkurrencen, som fandt sted på Cookery i Odense. Vi gik derfra med et rigtig flot resultatet i form af en førsteplads, fortæller tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørch Jensen, der deltog sammen med kokkeeleverne Rasmus Jensen og stine Hartvig Pedersen.
– Generelt var der en masse ros til os som hold og vores fokus på samarbejde, flotte retter og ikke mindst glade gæster. Man var meget imponeret over vores grundige forklaringer af madens og vinens sammensætning samt stor grundviden på råvarer, tilføjer Jasmin Obenheimer Mørch Jensen, som er vokset op i Tårs.
– Alt i alt en rigtig god dag og en super fed følelse endnu engang at hive en førsteplads hjem, efter i sidste måned også at have vundet Nordjysk Mesterskaber for tjenerelever for anden gang, slutter Jasmin Obenheimer Mørch Jensen.
Sammen med æren var der en pengepræmie på 35.000 kroner til holdet, så nu kan det gastronomiske trekløver se frem til at skulle ud og have en god weekend med lækre madoplevelser.
Fakta om vinderne
Kokkeelev Rasmus V.N. Jensen, der er i lære hos Strandhotellet Blokhus.
Kokkeelev Stine Hartvig Pedersen, der er i lære hos Restaurant Fauna.
Tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørch Jensen, der er i lære hos Restaurant Fusion.
Link til tidligere artikel
Jasmin Obenheimer Mørch Jensen nåede sit mål ved DM i Skills 2020